Bruidsfotografie bv. 6 uur voor €550.

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Met veel plezier maak ik een waardevolle herinnering aan jullie trouwdag. Uiteraard maak ik foto’s van jullie maar ook van jullie gasten, de locaties, de details en alle bijzondere momenten op jullie bruiloft. Omdat jullie natuurlijk centraal staan op jullie bruiloft staan bespreek ik graag jullie wensen in een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek ontvangen jullie, als jullie dat leuk vinden een gratis mini-fotoshoot van jullie beiden in mijn fotostudio.

Als het om praktische redenen lastig is om een afspraak te maken, bijvoorbeeld omdat jullie ver van Groningen wonen, is het ook mogelijk om kennis te maken via Skype of Facetime.

Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik jullie ook informatie geven over allerlei praktische zaken rondom de organisatie van jullie bruiloft. Bijvoorbeeld over locaties voor de reportage en de tijdsduur van de reportage en andere onderdelen van jullie bruiloft.

Bij mij krijgen jullie altijd:

– Vele honderden bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder logo’s op een USB-stick. Het is dus mogelijk om zelf afdrukken, uitvergrotingen of een album te (laten) maken.

– Extra photoshoptrucfoto’s van jullie reportage, bijvoorbeeld zwart/wit kleur gecombineerd, jullie meerdere keren op 1 foto, sepia, kaders enz.

– Een slideshow van alle fotobestanden op USB-stick

– Snel na de bruiloft een aantal bewerkte foto’s op hoge resolutie zodat jullie alvast terug kunnen kijken op jullie trouwdag

De prijs voor 6 uur fotografie is €550 (incl BTW), hierna zijn de kosten €60/uur. De prijs is inclusief 75 km, daarna kost het €0,23 ct/km. Het is ook mogelijk dat ik voor jullie een bruidsalbum maak. Klik hier voor de prijzen en meer informatie over trouwalbums.

Willen jullie meer informatie of een kennismakingsafspraak plannen? Neem dan gerust contact met me op. Dit kan door het contactformulier in te vullen of mij te bellen/whatsappen op 0624114352.