Bruidsfotografie bv. 8 uur voor €550.

 

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Met veel plezier leg ik jullie dag vast. Fotograferen is mijn passie, dus op een trouwdag maak ik vele foto’s. Uiteraard veel van jullie, maar ook van jullie gasten, de locaties, van de details enzovoort zodat jullie een prachtige tastbare herinnering hebben aan jullie trouwdag!
Jullie wensen zijn voor mij heel belangrijk. Daarom vind ik het belangrijk om voor jullie trouwdag kennis te maken en jullie wensen door te spreken. Inmiddels heb ik meer dan 130 bruiloften vastgelegd en ben ik dus op vele hele verschillende bruiloften en locaties geweest. Als jullie je nog oriënteren op jullie trouwdag deel ik met veel plezier wat van deze ervaringen. Wanneer we een kennismakingsgesprek plannen krijgen jullie van mij een gratis fotoshoot van jullie beiden in mijn fotostudio. Zo kunnen jullie alvast even wennen aan de camera! Als het om praktische redenen lastig is om een afspraak te maken, bijvoorbeeld omdat jullie ver van Groningen wonen, is het ook mogelijk om kennis te maken via Skype of Facetime.

Bij mij krijgen jullie altijd:

• Vele honderden bewerkte foto’s in hoge resolutie (jullie kunnen zelf afdrukken, uitvergrotingen of een album maken
• Extra photoshoptrucfoto’s van jullie reportage, bijvoorbeeld zwart/wit kleur gecombineerd, jullie meerdere keren op 1 foto, sepia, kaders enz. enz.
• Een slideshow met overzichtelijk menu van al jullie foto’s samen met door jullie gekozen muziek.

De prijs voor bijvoorbeeld 8 uur is €550 (incl BTW). Andere uren zijn natuurlijk ook mogelijk, ik maak altijd een prijs op maat voor jullie. Voor de eerste 100 kilometer betalen jullie geen reiskosten. Daarna 18ct per kilometer.

Uiteraard kan ik ook voor jullie een album maken (digitaal of een geplakt album) of afdrukken/uitvergrotingen maken. Klik hier voor de prijzen.
Het laten afdrukken van nabestellingen en uitvergrotingen kan ook bij mij. Klik hier voor de scherpe prijzen.

Willen jullie nog meer informatie of contact met me opnemen? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier, dan laat ik snel wat van me horen. Uiteraard mogen jullie me ook direct bellen op 0624114352.