Bruidsfotografie bv. 6 uur voor €550.

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen!
Met veel plezier maak ik een waardevolle herinnering aan jullie trouwdag. Uiteraard maak ik veel foto’s van jullie maar ook van jullie gasten, de locaties, de details en alle bijzondere momenten op jullie bruiloft. Jullie wensen zijn voor mij heel belangrijk. Daarom ben ik gewend om een afspraak te maken en jullie wensen door te spreken. Tijdens een kennismakingsgesprek maak ik, als jullie dat leuk vinden, ook gratis fotoshoot van jullie beiden in mijn fotostudio. Als het om praktische redenen lastig is om een afspraak te maken, bijvoorbeeld omdat jullie ver van Groningen wonen, is het ook mogelijk om kennis te maken via Skype of Facetime.
Bij mij krijgen jullie altijd:

– Vele honderden bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder logo’s. Het is dus mogelijk om zelf afdrukken, uitvergrotingen of een album te (laten) maken.

– Extra photoshoptrucfoto’s van jullie reportage, bijvoorbeeld zwart/wit kleur gecombineerd, jullie meerdere keren op 1 foto, sepia, kaders enz.

– Een slideshow met overzichtelijk menu van al jullie foto’s samen met door jullie gekozen muziek samen met al jullie fotobestanden op US

De prijs voor 6 uur fotografie is €450 (incl BTW), hierna zijn de kosten €50/uur. De prijs is inclusief 100 km, daarna kost het €0,18ct/km. Het is ook mogelijk dat ik voor jullie een bruidsalbum maak. Klik hier voor de prijzen en meer informatie over trouwalbums.

Willen jullie nog meer informatie of contact met me opnemen? Neem dan gerust contact met me op. Dit kan door het contactformulier in te vullen of mij te bellen/whatsappen op 0624114352.