Rouwfotografie

 

Het verlies van een dierbare is een hele zware periode. Behalve dat er veel verdriet is zal er ook veel geregeld moeten worden voor de uitvaart. Het kan zo zijn dat tijdens de uitvaart alles als een film aan u voorbij gaat vanwege alle emoties. Ook kan het zo zijn dat het voor bepaalde nabestaanden niet mogelijk is om naar de uitvaart te komen in verband met ziekte of bijvoorbeeld verblijf in het buitenland.

U kunt er daarom voor kiezen om de uitvaart vast te laten leggen in een fotoreportage.
Als ik deze fotoreportage voor u maak vind ik het belangrijk dat de fotoreportage aan uw wensen voldoet. Vooraf hebben we contact over wat uw wensen zijn, wat wel en wat vooral niet vastgelegd moet worden.

Tijdens de uitvaart ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig met geluidsarme apparatuur.
Zo maak ik graag een respectvolle herinnering van de uitvaart van uw dierbare.

De kosten van een rouwreportage zijn afhankelijk van uw wensen, maar om een indruk van de prijs te geven volgt hieronder een voorbeeld.

• Fotoreportage van de plechtigheid in de kerk/aula en eventueel op de begraafplaats
• Alle foto’s aangeleverd op DVD
• DVD met foto’s (afspeelbaar op TV)
• Kleur- en contrastcorrecties
• Bewerkingen in zwart/wit of sepia
• Kosten: €175 (incl. BTW)

Uiteraard kunt u zelf aangeven wat uw wensen zijn. Nadat u deze heeft aangegeven maak ik een offerte op maat.

Wilt u nog meer informatie of contact met me opnemen? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier, dan laat ik snel wat van me horen. Uiteraard mag u me ook direct bellen op 0624114352.