Bruidsfotografie

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Met veel plezier maak ik een waardevolle herinnering aan jullie trouwdag. Uiteraard maak ik foto’s van jullie maar ook van jullie gasten, de locaties, de details en alle bijzondere momenten op jullie bruiloft. Op mijn website staan vanwege privacyregels voornamelijk foto’s van de reportages die ik van bruidsparen heb gemaakt, maar uiteraard leg ik graag ook de andere momenten van jullie trouwdag voor jullie vast, zoals de first-look, ceremonie, taart, feest enz. Omdat jullie natuurlijk centraal staan op jullie bruiloft staan bespreek ik graag jullie wensen in een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Dit kan zowel fysiek als in een online afspraak.

Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik jullie ook informatie geven over allerlei praktische zaken van jullie bruiloft.

Bij mij krijgen jullie:

  • Bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder logo’s. Het is dus mogelijk om zelf afdrukken, vergrotingen of een album te (laten) maken.
  • Extra photoshop trucfoto’s, bijvoorbeeld zwart/wit kleur gecombineerd, jullie meerdere keren op 1 foto, sepia, kaders enz.
  • Snel na de bruiloft een aantal bewerkte foto’s op hoge resolutie zodat jullie alvast terug kunnen kijken op jullie trouwdag

Willen jullie meer informatie of een kennismakingsgesprek plannen? Neem dan gerust contact met me op. Dit kan door mij te bellen/whatsappen op 0624114352.