Bruidsfotografie bv. 6 uur voor €550.

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Met veel plezier maak ik een waardevolle herinnering aan jullie trouwdag. Uiteraard maak ik foto’s van jullie maar ook van jullie gasten, de locaties, de details en alle bijzondere momenten op jullie bruiloft. Omdat jullie natuurlijk centraal staan op jullie bruiloft staan bespreek ik graag jullie wensen in een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek ontvangen jullie, als jullie dat leuk vinden een gratis mini-fotoshoot van jullie beiden in mijn fotostudio.

Momenteel leven we in een tijd van maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit kan natuurlijk gevolgen hebben voor jullie bruiloft. Net als voor de coronacrisis ben ik nu nog steeds flexibel. Dat wil zeggen dat als jullie de bruiloft moeten verplaatsen naar een ander moment  jullie geen annuleringskosten hoeven te betalen. Uiteraard verhuis ik graag mee naar de nieuwe trouwdatum, mits ik natuurlijk beschikbaar ben.

Om contactmomenten te voorkomen of omdat het om praktische redenen handiger kan zijn is het ook mogelijk om een kennismakingsgesprek online te houden via bijvoorbeeld Skype, Facetime enz.

Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik jullie ook informatie geven over allerlei praktische zaken rondom de organisatie van jullie bruiloft. Bijvoorbeeld over locaties voor de reportage en de tijdsduur van de reportage en andere onderdelen van jullie bruiloft.

Bij mij krijgen jullie altijd:

– Vele honderden bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder logo’s op een USB-stick. Het is dus mogelijk om zelf afdrukken, uitvergrotingen of een album te (laten) maken.

– Extra photoshoptrucfoto’s van jullie reportage, bijvoorbeeld zwart/wit kleur gecombineerd, jullie meerdere keren op 1 foto, sepia, kaders enz.

– Snel na de bruiloft een aantal bewerkte foto’s op hoge resolutie zodat jullie alvast terug kunnen kijken op jullie trouwdag

De prijs voor 6 uur fotografie is €550 (incl BTW), hierna zijn de kosten €60/uur. De prijs is inclusief 75 km, daarna kost het €0,23 ct/km. Het is ook mogelijk dat ik voor jullie een bruidsalbum maak. Klik hier voor de prijzen en meer informatie over trouwalbums.

Willen jullie meer informatie of een kennismakingsafspraak plannen? Neem dan gerust contact met me op. Dit kan door het contactformulier in te vullen of mij te bellen/whatsappen op 0624114352.