Studiofotografie

Prachtige foto’s heeft Dineke van onze kinderen gemaakt! En heel betaalbaar!

Anne


Ik heb samen met een bevriend stel een zwangerschapsshoot gedaan.

Ik ben erg tevreden, zowel over de foto’s als over de sfeer tijdens de shoot en de prijs.
Heel relaxed en ongedwongen.
Onze vrienden konden tijdens onze shoot even wachten in de keuken zodat ieder ook een eigen shoot had zonder dat de ander mee kon kijken. Daarnaast hebben we ook foto’s van ons vieren laten maken.
We hadden onze eigen ideeën mee genomen en Dineke had zelf ook erg leuke ideeën
Absolute aanrader!

Jeanet


Dineke is een vakkundig fotografe. In huiselijke ontspannen sfeer heeft zij een zwangerschapsshoot gemaakt van ons. Dineke was erg geïnteresseerd in onze wensen met betrekking tot de shoot. Daarnaast had Dineke zelf ook veel ideeën. Het ging eigenlijk helemaal vanzelf. Toen wij de foto’s kregen toegezonden, waren wij meer dan verrast. Prachtige foto’s! Een hele bijzondere ervaring om mee te maken! Daarnaast is Dineke een bijzondere en gezellige vrouw!

Johan en Fiona


Wij zijn bij Dineke geweest voor een zwangerschaps/gezins fotoshoot. Met mijn ouders, mijn man en mijn broer op de foto om mijn zwangere buik vast te leggen en daarnaast natuurlijk ook alleen de buikfoto’s. Tijdens de shoot was het al erg leuk en erg gezellig!! We voelde ons allemaal op ons gemak en Dineke kwam zelf ook met erg leuke ideeen voor de foto’s. Ze luistert naar je eigen wens en heeft heel gauw door wat je leuk vind en speelt daar op in. Eenmaal klaar met de shoot dacht ik het gaat wel even duren voordat alle foto’s klaar zijn. Maar ik had de foto’s al binnen twee dagen van Dineke ontvangen. Echt het resultaat…..WAUWWWWW!!!! Echt super mooi geworden!!! Super professioneel en we zijn er echt heel erg blij mee! We hebben ook veel complimenten gehad van mensen van buitenaf die de foto’s zo leuk en origineel vinden en niet de standaard dingen die ze overal zien. Dus om een lang verhaal kort te maken…..Dineke is een echte aanrader!!! Als onze kleine meid geboren is gaan we zeker nog een keer terug naar Dineke om mooie foto’s van haar te laten maken. En helemaal voor die prijs!!

Fam Bekkering


Begin deze maand zijn we bij Dineke geweest voor een zwangerschapsshoot. Dit is een hele positieve ervaring geweest.

De shoot vond plaats in een huiselijke sfeer. Ongedwongen en spontaan. Wat ik heel prettig vind is dat Dineke goed luistert naar je wensen en ideeën, maar zelf ook genoeg creatieve ideeën heeft. Ik zou haast zeggen alles kan!
Met als resultaat: fantastische foto’s! Ze zijn erg mooi geworden en heel verschillend, niet alleen het standaard en cliché gebeuren (wat ook heel leuk is) maar ook foto’s met bijv. humor. Die net even anders zijn.
Dineke hield veel rekening met ons 2,5 jarige dochter, zodat ook zij prachtig op de foto is gekomen.
Niet meer dan lof. We gaan in de toekomst vast nog eens om ons op de foto te laten zetten.
Zeker een aanrader!

Annemiek


Dineke, namens allen bedankt voor de leuke fotoshoot! We hebben de foto’s vandaag aan onze ouders gegeven voor hun 30-jarige huwelijksjubileum en ze zijn er erg blij mee.

Zelf zijn we ook blij met de foto’s van de verschillende stelletjes los en de baby’s apart en samen. Al met al een geslaagde middag, waarvoor hartelijk dank!

Fam van der Mast


Onlangs hebben wij ‘onze zwangerschap’ op de gevoelige plaat vast laten leggen door Dineke van der Wouden. Naast het feit dat Dineke zeer gastvrij en meedenkend is waardoor je je op je gemak voelt bij Dineke, merkten we al voorafgaand aan de fotoshoot dat Dineke fotografeert vanuit een passie. Ze heeft dan ook zichtbaar plezier in wat ze doet en dat hebben wij als erg prettig ervaren. Dineke heeft veel goede ideeën en is zeer creatief wat resulteert in prachtige plaatjes. Dineke heeft voor ons een geweldig mooie reeks foto’s genomen van onze zwangerschap tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast is Dineke zeer betrouwbaar in het nakomen van haar afspraken, want de foto’s werden in ons geval zelfs ruim binnen de gestelde termijn aangeleverd. Al na vijf dagen werden bijna 140 foto’s in hoge resolutie digitaal aan ons geleverd. Werkelijk top! Prima service!

Wij zijn erg enthousiast door deze ervaring en willen om die reden Dineke van der Wouden ook absoluut aanraden bij anderen.

Bedankt Dineke!
Fam Römer


Alweer tijdje terug, maar zeer goede shoot gehad met m’n vriendin bij Dineke. Gezelig, spontaan en precies wat je wilt.

Tevreden!
Patrick


Tussen de bloemetjes en de bijtjes heb ik samen met mijn dochter van 4 jaar en mijn zwangere buik een hele mooie fotoshoot gehad bij Dineke. We hadden ook nog ’s geluk met een prachtige zonnige dag. Heerlijk gingen we de weilanden in. Puur natuur tussen de bloemetjes in het gras. Heel erg leuk om te doen. Het was erg gezellig met Dineke en een relaxte sfeer. Leuke ideeen en accessoires leverde hele mooie foto’s op!

Last minute heeft ze een plekje geregeld voor ons in haar drukke agenda in deze tijd met alle trouwerijen. Dat was een super service! De foto’s waren erg snel klaar en helemaal super is dat je ze ook nog ’s digitaal krijgt.

We gaan zeker opnieuw een fotoshoot bij Dineke doen als de kleine is geboren.

Dineke bedankt!

Leonie


Afgelopen zaterdag hebben we een zwangerschapsfotoshoot gehad bij Dineke. We voelden ons meteen op ons gemak en hebben samen onze ideeën doorgenomen met een kopje thee erbij!

Ons dochtertje van bijna 2 kon ondertussen lekker spelen en al gauw begonnen we met het maken van de foto’s. Dineke had zelf ook veel leuke ideeën en ook veel geduld!
Er hing een hele gezellige en ontspannen sfeer, wat ook een positief effect had op ons dochtertje. Al heel snel ontvingen we de foto’s en ze zijn geweldig! Je kunt echt zien dat we ons goed voelden tijdens de fotoshoot!

We zijn uiterst tevreden met het resultaat en we komen zeker nog eens terug als ons 2e meisje geboren is! Echt een aanrader!! En zo leuk om later aan je kids te laten zien!

Suzanne


Een leuke, gezellige, professionele fotoshoot gehad in de fotostudio van Dineke! De communicatie vooraf ging erg makkelijk en snel en tijdens de shoot voelden we ons gelijk op ons gemak.

Dineke weet van aanpakken, kan aansluiten bij onze wensen maar komt zelf ook met creatieve ideeën.
Al na 1 dag hebben we alle foto’s toegestuurd gekregen en het resultaat is prachtig!!! Dineke, enorm bedankt voor de fijne middag. Het was een feestje om de shoot bij jou te doen en we zijn enorm blij met de foto’s!
Een aanrader en dat voor een zeer scherpe prijs!!!!!!

Laurie


Op een zaterdagmorgen in de huiskamer bij Dineke, zeer professionele apparatuur en zeer professionele fotograaf. Van het maken van de afspraak tot de shoot tot het bewerken van de foto’s, alles verliep heel soepel en makkelijk én snel. De shoot zelf was ene succes, onze meiden van 2, 4 en 6 jaar oud wist ze op de gevoelige plaat te krijgen en we zijn heel benieuwd naar het resultaat, maar haar kennende zal dat ongetwijfeld prachtig zijn!

Kortom: een aanrader! Voordeel: goede prijs en je krijgt de foto’s op DVD zodat je ze op alle manieren kan laten verwerken die je wenst….

Fam Jensen.


In december hebben wij een fotoshoot gehad bij Dineke. We voelde ons gelijk welkom en we hebben elkaar eerst doormiddel van een gesprekje leren kennen. Dit geeft ook een vertrouwd gevoel! Ze heeft mooie plaatje geschoten en we kunnen echt zien op de foto dat we trotse ouders worden van onze toekomstige dochter! Echt leuk! We vroegen of ze de foto’s ook wat eerder kan verzenden, dit heeft ze gedaan. En dat vind ik pas service! Echt hartistikke tof om bij jou de foto’s te laten maken, echt een

aanrader voor iedereen!!!!! Mogelijk komen we bij haar terug voor de baby’s foto’s Hartstikke leuk!

Fam de Vries


Onze zwangerschapsfotografie bij Dineke is zeer prettig verlopen. Dineke creëert een persoonlijke, ontspannen sfeer waarin zowel ruimte is voor haar ideeën als eigen voorstellen. De manier waarop ze met ons zoontje van twee jaar omging was voor ons en hem heel fijn, waardoor ook hij prachtig op de foto’s is gekomen. Het maken van de afspraken voor- en achteraf verliep vlot en plezierig. Wij zijn erg tevreden over haar manier van werken en niet te vergeten: over het resultaat!

Jaap & Mirjam Mulder


Dineke heeft een zwangerschapsfotoreportage gemaakt van mij en mijn man toen ik ongeveer 35 weken zwanger was. Het is ons heel goed bevallen. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar en de foto’s zijn erg leuk geworden. Ik denk dat ik binnenkort weer even een afspraak maak om met onze kleine zoon een foto sessie te houden!

Fam. Bodde


Wij hebben een zwangerschapsshoot laten doen bij Dineke. Het was een ontzettend leuke ervaring. Bij binnenkomst voelden we ons direct op ons gemak en werd besproken wat de bedoeling was en wat eventueel onze wensen waren. Tijdens het maken van de foto’s kregen we af en toe wat aanwijzingen maar tegelijk verliep het vooral heel soepel en ging alles vanzelf en was er een ongedwongen sfeertje wat we erg prettig vonden. We hadden zelf een aantal spulletjes meegenomen maar ook Dineke zelf had wat leuke ideeen en het een en ander liggen aan spulletjes. Het duurde ongeveer een uurtje en toen we naar huis gingen waren we dolenthousiast terwijl we nog geen foto’s hadden gezien. Binnen een paar dagen kregen we de cd-rom met alle foto’s in kleur en zwart wit al in de brievenbus. Het resultaat van de foto’s is echt prachtig en we zijn er super trots op! Dit is voor ons een hele kostbare herinnering en we zijn blij dat we dit bij Dineke hebben laten vastleggen! We hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen op de fotoshoot!

Hendrik & Mirjam


Bij Dineke een reportage laten maken van onze zwangerschap. Het was een prettige shoot en het resultaat is prachtig! Doordat we ons op ons gemak voelden, zijn de foto’s nog mooier geworden.

Dagmar & Roland


Wij hebben een zwangerschapsshoot laten doen bij Dineke. Bij binnenkomst voelden we ons gelijk op ons gemak omdat Dineke zo spontaan is. Dineke had leuke ideeën en vroeg ons naar onze wensen. Hier werd goed rekening mee gehouden en creatief mee omgegaan door onze wensen met die van Dineke te combineren. Dineke staat overal voor open. Er werd echt een feestje van gemaakt! Binnen enkele dagen kregen we de DVD thuisgestuurd met hele mooie foto’s in kleur en zwart-wit van goede kwaliteit. We zijn er heel trots op!! Ook een leuke persoonlijke begeleidende brief met uitleg over de mogelijkheden voor het laten afdrukken van foto’s. We zijn zeer enthousiast en zouden iedereen aanraden om naar Dineke te gaan voor een mooie, leuke en professionele fotoshoot!!

Nynke & Tim


Wij hebben een zwangerschapsshoot laten doen bij Dineke Het was een zeer prettige ervaring en we zijn supertrots op het resultaat! Heel fijn was ook dat de shoot op korte termijn te plannen was. Ze heeft ruim de tijd genomen voor de foto’s en dat is te zien! Verder verliep het contact erg prettig en gemakkelijk en voelden we ons snel op ons gemak! Heel erg bedant voor de gemaakte foto’s en we komen zeker terug als we weer op zoek zijn naar een shoot.

Wietse & Jennie


“Wij hebben een zwangerschapsfotosessie gedaan bij Dineke. Het was een gezellige en ontspannen avond. Dineke heeft zelf verschillende ideeën voor de sessie, maar staat ook helemaal open voor eigen ideeën. Het is dan ook een hele gevarieerde mooie reeks foto’s geworden. We hadden ook heel snel de foto’s binnen.”

Jos en Annemieke Idema


Nadat ik al een tijdje op zoek was naar een beetje een betaalbare fotograaf, kwam ik via een vriendin bij Dineke. De tijd had ondertussen niet stilgestaan en ik zat inmiddels al in de 38e week van mijn zwangerschap! Ik had de hoop dus eigenlijk al opgegeven, maar toch nog even een mail gestuurd naar Dineke of ze op zeer korte termijn nog een optie had. Op vrijdagmiddag gemaild en ’s avonds bevestiging gekregen dat ik op maandagochtend terecht kon! Dat was natuurlijk helemaal super! Nu hopen dat de kleine het weekend nog even zou blijven zitten, maar dat is allemaal goed gegaan.

Na de zeer gedetailleerde routebeschrijving te hebben gevolgd, in 1x goed gereden en aangekomen bij het huis van Dineke. Er was direct een heel ongedwongen en relaxte sfeer en nadat we van elkaar wisten wat de bedoeling was zijn we begonnen.
Na een uur geposeerd te hebben waren we klaar. Tussendoor heeft Dineke wat foto’s op de camera laten zien. Ik had wat babyspulletjes meegenomen en verschillende kledingsetjes. Dineke hielp heel goed in het coachen van verschillende houdingen etc.
Na een week kreeg ik de foto’s thuisgestuurd en ik ben er super blij mee! Alles is erg professioneel, ook de mogelijkheden voor het afdrukken van de foto’s.
Dineke, nogmaals heel erg bedankt dat je op deze korte termijn nog plek voor me kon maken en mijn vriend en ik zijn superblij met het resultaat. We gaan je zeker aanbevelen!

Ellis Vos


Wij hebben een zwangerschapsshoot laten doen bij Dineke We voelde ons gelijk welkom en we hebben elkaar eerst doormiddel van een gesprekje leren kennen. Dit geeft ook een vertrouwd gevoel! Ze heeft mooie plaatje geschoten en we kunnen echt zien op de foto dat we trotse ouders worden van onze toekomstige dochter! Echt leuk! We vroegen of ze de foto’s ook wat eerder kan verzenden, dit heeft ze gedaan. En dat vind ik pas service! Echt hartstikke tof om bij jou de foto’s te laten maken, echt een aanrader voor iedereen!!!!! Mogelijk komen we bij haar terug voor de baby’s foto’s Hartstikke leuk!

Marije de Vries