Hindoestaanse bruiloft

Kortgeleden zei een Pandit tijdens een Hindoestaanse huwelijksinzegening tegen mij: ”Jij bent de belangrijkste getuige vandaag, jij zorgt namelijk dat er een blijvende herinnering is aan de vivaah zodat het bruidspaar het tot in lengte van jaren kan terugkijken”!

Ik vond het een fijn compliment en daarmee gaf hij eigenlijk precies de kern aan: een herinnering maken aan jullie prachtige dag! Ik heb ruime ervaring met het fotograferen van een Hindoestaans huwelijk.

Jullie kunnen zelf aangeven welke delen van de dag(en) jullie vastgelegd willen hebben. Uiteraard is het ook mogelijk dat ik foto’s van jullie samen maak (reportage) en foto’s van jullie met familie en vrienden. Ook het burgerlijk huwelijk (gemeentehuis) kan ik voor jullie vastleggen.

In een kennismakingsafspraak kunnen we jullie wensen bespreken. Als jullie het prettig vinden dat ik mij tijdens de Vivaah aan een paar leefregels houd (bijvoorbeeld vegetarisch eten, geen zwarte kleding dragen enz.) dan doe ik dat natuurlijk graag!

Willen jullie meer informatie of een afspraak plannen? Neem dan gerust contact met me op. Dit kan door mij te bellen/whatsappen op 0624114352