Bruidsfotografie

Dineke heeft onze bruiloft gefotografeerd. En het resultaat mag er zijn. We hebben super mooie foto’s van onze bruiloft. Dineke is gemakkelijk in de omgang, dat is heel fijn als je een onbekende toch een hele dag heel dicht bij je hebt. Ook past ze zich makkelijk aan aan de omgeving waarin ze werkt. Ze weet wat ze doet en ze weet ook wat wel werkt op een foto en wat niet. Dineke is “onopvallend” aan het werk, zonder dat je iedere keer een camera voor je gezicht hebt. Toch heeft ze alle mooie en speciale momenten van onze bruiloft in een keer vastgelegd, nergens ontstond een situatie waarin we iets nogmaals moesten doen voor de foto. Heel knap hoe ze dat weet te doen! En ook heel fijn dat we ons helemaal op onze dag konden richten, zonder “bezig te zijn” met onze fotograaf. De dag na onze bruiloft kregen we al een paar voorproefjes opgestuurd, heel leuk. De andere foto’s kwamen na een paar weken. We zijn heel blij met het resultaat en we willen Dineke zeer aanbevelen!

Adriaan & Michelle


In juni zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Tijdens onze voorbereiding heeft een ander pas getrouwd stel Dineke aanbevolen, waarna wij contact met haar gezocht hebben. Na het kennismakingsgesprek met ook nog een oefen fotoshoot hebben wij voor Dineke gekozen om onze grote dag vast te leggen.

Op de trouwdag was Dineke mooi op tijd aanwezig om beide voorbereidingen vast te leggen. Gedurende de hele dag zijn er prachtige foto’s gemaakt. Dineke had veel goede ideeën en was erg prettig in omgang. Ze was er de hele dag bij, maar zonder op de voorgrond te treden.

De foto’s van onze bruiloft zijn erg mooi geworden en de sfeer is goed vastgelegd. Als wij nu de foto’s bekijken (op USB en een prachtig door Dineke gemaakt album) kunnen wij de dag keer op keer herbeleven.

Wij zijn blij met alle foto’s en raden Dineke zeker aan.

Jordy & Lineke


Dineke was de fotograaf op onze bruiloft en we zijn heel tevreden met haar! Na een aangename kennismaking en (gratis!) proeffoto’s in haar studio hebben we het hele plan doorgenomen. Dineke voelde erg goed aan wat onze wensen waren en wat bij ons past. De dag zelf liep gesmeerd en het maken van de foto’s verliep heel natuurlijk. Dineke is ook een prettig persoon om aanwezig te hebben op je bruiloft. Inmiddels hebben wij het bestelde fotoalbum binnen, en we zijn heel enthousiast! Verder vonden we de prijs erg voordelig en werd er niet op de minuut nauwkeurig gekeken, waardoor de sfeer heel relaxt bleef. Wij bevelen haar ten zeerste aan.

Tom & Machteld


Dineke heeft de foto’s gemaakt op onze bruiloft. Op de dag zelf heeft ze er voor gezorgd dat we al een aantal foto’s hadden die we ’s avonds op het feest konden laten zien. We kregen daar al hele leuk en goede reacties op! Ze weet precies de juiste momenten vast te leggen. En we kregen de rest al 2 weken voor de afgesproken tijd! De foto’s zijn heel mooi geworden en zonder al te veel uitleg had ze al snel door wat voor soort foto’s wij leuk vonden. Ook haar eigen ideeën sloten daar precies op aan. De volgende fotoshoot zal met onze baby zijn en daarvoor zullen we zeker weer voor Dineke kiezen!

Willeke & Peter


Dineke is een zeer creatieve vindingrijke fotograaf. Ze denkt goed mee en draagt veel ideeën aan. Ze is in staat op te gaan in de groep waardoor je niet merkt dat ze foto’s aan het maken is. Dineke heeft hierdoor vele natuurlijke foto’s kunnen maken. Verder heeft ze voor ons een fantastisch gastenboek in elkaar gedraaid.

Dineke denkt in mogelijkheden en staat open voor nieuwe ideeën. Voor ons een echte topper die we iedereen zouden aanraden.

Sander & Marjon


Pure foto’s, waarin emoties en verhalen terug te zien zijn. Geen opsmuk of stijvigheid. De momenten gepakt, het raakt je tot diep van binnen. In 1 woord; fantastisch!

Precies zoals we wilden. Er is geluisterd naar onze wensen en dit alles is professioneel vastgelegd. Zo waardevol. Dineke van der Wouden is een fotograaf die je niet opmerkt, die onopvallend de prachtigste platen schiet. Een echte aanrader!

Lisette & Sander


In april heeft Dineke de mooiste dag van ons leven vast gelegd. Van ‘s morgens tot het einde van de middag was het een zeer prettige samenwerking. Dineke is zeer creatief in haar denken en doen en ook erg meelevend. En ze houd zeker rekening met je, qua wat lichamelijk mogelijk is en wat niet. Ze is 100% betrouwbaar houdt zich ook zeker aan haar afspraken. Wij zijn zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat van onze trouwfoto’s. Toen we ze voor de eerste keer bekeken, hadden we echt even slik momenten omdat je het gewoon nog een keer beleefd.

Dineke is zeker weten een aanrader voor andere mensen, top!

Nanda & Stefhan


Op 25 juni heeft Dineke gefotografeerd op onze bruiloft, en wat zijn we blij met de foto’s! Alles ging in goed overleg en het was een hele fijne samenwerking! Een paar dagen na de bruiloft kregen we al een paar foto’s toe gestuurd en we konden niet wachten om de rest van de foto’s te zien. Een hele goede kwaliteit en dat voor zo’n prijsje…. Absoluut een aanrader!

Rolf & Corianne


Wij hebben Dineke benadert om onze trouwdag vast te leggen. Wat een fijn telefoon gesprek! Na het gesprek stonden wel te trappelen om haar in het echt te ontmoeten. Wij vonden het in 1 woord geweldig! Wat een positieve energie en wat een ideeën! De resultaten van de dag zelf zijn zeer zeker bijzonder te noemen. De meest gekke en emotionele momenten zijn vast gelegd en prachtig bewerkt. En de dvd, zo mooi dat we er wel een paar traantjes bij weg moesten pinken. Kortom; goede fotografe met een hoop energie en ideeën die je trouwdag zeer mooi vastlegt. Aanrader!

Arjan & Ilona


Dineke’s werk paste wel in ons plaatje. Haar foto’s zijn van erg goede kwaliteit, absoluut geen doorsnee en saaiheid. Zodoende hadden we een kennismakingsgesprek, wat erg goed beviel. Zij kwam met een goed verhaal en creatieve ideeën, maar stond daarnaast ook open voor die van ons. Spontaan en actief en heel vriendelijk. Dat was voor ons absoluut de doorslag dat zij de aangewezen persoon was om onze trouwdag op de gevoelige plaat vast te leggen. Op de dag zelf ging alles erg makkelijk en vanzelf. In het begin was het voor ons natuurlijk wat onwennig. Dineke weet daar erg goed mee om te gaan en er voor te zorgen dat die spanning snel weg was. De fotoshoot was enorm leuk en gezellig en relaxed. Dat is misschien toch wel het allerbelangrijkste ingrediënt voor geslaagde foto’s.

We zijn echt enorm blij met het resultaat!

Richard & Maria


Dineke heeft voor ons de trouwreportage gedaan 6 maart afgelopen jaar. Via marktplaats hebben we haar gevonden en bij de eerst kennismaking in Groningen voelde het meteen goed en vertrouwd. Tijdens de shoot en onze trouwdag waren we hierdoor heel relaxed en waren de foto’s ongedwongen. Dat zie je terug in de foto’s. Ook de DVD met foto’s was prachtig net als het fotoboek. We vonden haar geweldig.

Teije & Monique


We hebben Dineke gevraagd om foto’s te maken op onze bruiloft.

Na onze eerste kennismaking hadden we gelijk een “klik”

Want we wilden niet de standaard foto’s die normaal gemaakt worden.

En dat is goed gelukt, onze motoren en de hond zijn er ook prachtig op gekomen.

De hele dag was Dineke aanwezig, maar niet echt gemerkt dat er steeds een fotograaf rondliep, helemaal super dus! We zijn ook zeer tevreden over het eindresultaat, De DVD met muziek eronder, we hebben de hele dag weer opnieuw beleeft na het zien van de DVD.

Bij deze dus een hele positieve aanbeveling.

Bert & Janke


Dineke van der Wouden was de fotograaf bij onze bruiloft. Via internet/ facebook waren we bij haar terecht gekomen, en bij de kennismaking waren we het meteen eens dat Dineke onze bruidsreportage zou maken. Op de dag zelf hebben we veel foto’s gemaakt op verschillende locaties, en hoewel we beide niet echt gewend zijn om voor de camera te staan, ging het allemaal heel gemakkelijk. Het uiteindelijke resultaat is dan ook erg mooi geworden! Dus als je nog een goede fotograaf zoekt (en ook voor een mooie prijs) kunnen wij Dineke zeker aanbevelen.

Daan & Valerie


Wij zochten via google gezocht naar een fotograaf, met een schappelijk prijs maar en die mooie foto’s maakt. We kwamen toen terecht op de website van Dineke. Een mail gestuurd voor meer informatie, volgende dag nam Dineke telefonisch contact met ons op en werd er een vrijblijvende afspraak gemaakt dat ze bij ons thuis kwam.

We hebben een leuk gesprek gehad en erg leuke foto’s gezien, er was een klik en we hebben besloten om Dineke als fotograaf te nemen. We hadden natuurlijk al vroeg in onze voorbereidingen alles doorgenomen voor onze grote dag, en er veranderde toch wel iets na zo’n lange tijd. Maar Dineke deed hier niet moeilijk over en bracht ons zelf op ideeën.

Dineke heeft veel van onze dag vastgelegd, ze was er ’s morgens op tijd en ging ’s avonds weer weg. Er zijn hele leuke foto’s gemaakt en ze ziet ook alles, waardoor je echt hele leuke foto’s krijgt.

3 dagen na onze bruiloft kregen we al een voorproefje met foto’s, erg leuk dan heb je al iets om te laten zien. Een aantal weken later kregen we de foto’s op dvd, die ook erg mooi zijn.

Dineke heeft ook voor ons een foto op aluminium besteld was geen standaard formaat wat we wouden, maar Dineke heeft haar best ervoor gedaan zodat we wel het formaat kregen wat we graag wouden. En resultaat is heel erg mooi.

Ze heeft ook onze fotoalbum ingeplakt, ook erg leuk gedaan. Dit hadden we zelf niet zo gekregen. De nabestellingen hebben we ook bij haar laten doen, en zien er ook goed uit.

Kortom Dineke is een goede fotograaf en de prijs/kwaliteitverhouding is ook zeer goed. We zullen Dineke dan ook aan iedereen aanraden.

Arnold & Manon


In juni hebben wij ons huwelijk gevierd aan het Schildmeer. Via internet/ google zijn wij bij Dineke gekomen. Haar site sprak ons meteen aan en na een ontmoeting bij ons thuis wilden we haar graag als fotograaf voor ons trouwfeest. Wat we erg prettig vonden was haar enthousiasme en leuke ideeën voor foto’s. Ook staat ze open voor je eigen initiatieven. Uiteindelijk zijn het zeer leuke, verrassende, professionele en grappige foto’s geworden, en dat voor een zeer goede prijs. Dineke, bedankt voor alles!

Michiel & Monique


Afgelopen dinsdag heeft Dineke op onze trouwerij foto’s gemaakt. Ze was er van het begin tot (bijna) het einde bij. Dit is in vergelijking met andere fotografen een groot pluspunt. We hebben zo foto’s van de hele dag.

Op de dag zelf hebben we een fotoreportage gemaakt. Dineke was heel enthousiast en had goede en creatieve ideeën. Inmiddels hebben we de eerste foto’s ontvangen en die zijn heel mooi geworden. Binnenkort ontvangen we de andere foto’s op dvd. Ik kan zo zelf een boek maken en foto’s doorsturen naar familie en vrienden. Zij kunnen dan ook nog foto’s af laten drukken.

Kortom: Dineke kunnen we alleen maar aanraden als fotografe!

Anne-Jan & Melissa


In september zijn ook wij in het huwelijksbootje gestapt en voor deze dag hebben wij meerdere fotografen benaderd en uiteindelijk toch gelukkig voor Dineke gegaan.

Mede door het eerste gesprek hadden mijn vrouw en ik gelijk een goed gevoel.

Op de dag zelf liep het helemaal gesmeerd (elke huwelijksdag kent schoonheidsfoutjes) Dineke kwam met tips en had van alles meegenomen voor de foto`s.

Op de dag na de bruiloft hadden we gelijk al een paar foto`s op de mail wat echt gewoon geweldig was heb je gelijk iets om naar te kijken zeg maar.

En binnen niet al te lange tijd hadden wij ook de film van de foto`s en de 2 dvd`s met foto`s van die dag en gelukkig allemaal mooie goeie foto`s, waar we inmiddels al heel erg veel positieve reacties op hebben gehad.

Maar zeer zeker een aanrader om erbij te hebben op je trouwdag.

Peter & Marian


Dineke heeft eind maart een prachtige fotoreportage van ons huwelijk gemaakt!

Van te voren vrijblijvend een kennismakingsgesprek gehad. Er was direct een klik (vinden wij ook belangrijk). Besproken hoe wij het graag wilden hebben. Dineke gaf suggesties en op eind van gesprek besloten dat wij graag wilden dat zij de fotoreportage verzorgde.

Op de huwelijksdag verliep alles vlekkeloos. Dineke voelde ons haarfijn aan. En niet alleen ons, maar ook onze kinderen, familie en vrienden.

De volgende dag kregen we al een voorproefje gemaild. Trachtige foto’s! Gelukkig hoefden we niet lang te wachten voordat we alle foto’s op (2) DVD’s (1 met en 1 zonder muziek) kregen. Een aantal foto’s waren prachtig bewerkt (zwart/wit, sepia, zwart/wit met kleur, kader er om etc. etc.).

Prachtige foto’s voor een prima prijs!

Dineke, mochten we ooit weer een professionele fotografe nodig zijn……we weten je te vinden :).

Ben & Jeanet


Toen wij elkaar het Ja-woord gaven heeft Dineke dit voor ons op de gevoelige plaat vastgelegd. De foto’s zijn erg mooi geworden mede dankzij de suggesties van Dineke. We zijn erg tevreden. Je kunt merken dat ze een echte vakvrouw is die op alles is voorbereid. Ook denkt ze goed mee.

De foto bewerking was snel klaar zodat we ook snel konden genieten van het eindresultaat op DVD met onze muziek eronder. Verder hebben we alle foto’s op 2 aparte DVD’s gekregen. We kunnen terugkijken op een mooie dag, mede door de prachtige foto’s die Dineke heeft gemaakt. Een echte aanrader dus!

Wienand &Alies


Dineke heeft onze trouwfoto’s gemaakt met onze 4 kinderen. We zijn er supertrots op, dat ze zo mooi zijn geworden!

Het was een dag voor ons om nooit te vergeten, we hadden er supermooi weer bij (30gr). We kregen alles netjes op dvd met muziek die we zelf hebben uitgezocht en een aparte dvd met onze superfoto’s.

Dus wil ik graag zeggen tegen Dineke dat we een goede keus hebben gemaakt om haar onze trouwfoto’s te laten maken. Ga zo door Dineke, heel erg bedankt voor de superdag en natuurlijk de fotos!

Groetjes Jan & Ramona, Anouk, Priscilla, Melvin en Dimitry


Dineke heeft onze bruidsreportage gemaakt en foto’s van de huwelijks voltrekking. We zagen beide op tegen de bruidsreportage maar ze stelde ons op ons gemak en het ging van zelf. Dezelfde avond nog ontvingen we een voor proefje van de gemaakte foto’s en 1,5 week later de dvd met de door ons uit gezochte muziek. De foto’s zijn echt supermooi geworden.

Edwin & Wendy Mulder


Tijdens de voorbereiding van ons huwelijk hebben we thuis kennis gemaakt met Dineke. We hebben werk van haar gezien en onze wensen kenbaar gemaakt. Door de getoonde foto’s waren we er al snel van overtuigt dat Dineke onze fotograaf zou worden.

Dineke heeft onze hele huwelijksdag vastgelegd. Van make-up, de reportage, gemeentehuis, diner met daggasten tot aan de kerkelijke inzegening van ons huwelijk.

We hebben samen veel plezier gehad, met name tijdens de trouwreportage. Met al onze spontane ideeën wist Dineke wel raad.

Het resultaat ontvingen we al binnen twee weken! Een fantastische reportage op DVD met de door ons gekozen muziek eronder. En alle foto’s op groot formaat op DVD’s.

Kortom, een aanrader!

Fam. De Vries


Ook wij zijn erg tevreden over de foto’s die Dineke heeft gemaakt op onze trouwdag. Ze is erg toegankelijk en denkt graag mee over mogelijkheden ten aanzien van je wensen. Ze heeft erg mooie portretfoto’s gemaakt van de gasten en voegt zich gemakkelijk in.

Later zijn we met onze baby in haar huisstudio geweest en heeft ze mooie spontane foto’s weten te maken.

De foto’s zijn elke keer erg snel geleverd.

Fam. Hendriks


“Wij hebben een geweldige dag gehad dankzij Dineke, ze was bijna de hele dag bij ons en we hebben haar haast niet vernomen. De foto’s zijn supermooi geworden en we zijn er dolgelukkig mee. De samenwerking was super en wij raden haar dan ook zeker aan!”

Andy & Marga


“We zijn meer dan tevreden over haar werk op onze trouwdag! Je merkt niet dat ze er is en als je wensen hebt doet ze het allemaal! Ze krijgt van ons een 10+!”

Daniëlle & Angelo