Babyfotografie €65

Update 14-12-2020: Vanwege de huidige maatregelen rondom om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen is het momenteel niet mogelijk om afspraken in te plannen voor een fotoshoot in mijn fotostudio.

Na de geboorte van jullie baby zullen jullie het ontdekken: wat groeien en veranderen baby’s snel! Reden te meer om jullie kleintje vast te leggen met een fotoshoot in mijn professionele fotostudio. Binnen enkele weken na de geboorte kunnen we vastleggen hoe klein jullie kindje was bij de start van zijn/haar leven. Rond de 3 maanden kunnen baby’s vaak hun hoofd optrekken en kunnen we ze aan het lachen maken met geluidjes of liedjes. Rond de tot 6 maand kunnen baby’s vaak zelfstandig zitten en kunnen ze bijvoorbeeld in een schommel laten zitten. Zo heeft elke fase bijzondere momenten. Aan jullie als ouders natuurlijk de keuze wanneer jullie de shoot willen plannen. Sommige ouders laten zelfs in de verschillende fasen een shoot maken, dit is uiteraard ook mogelijk.
Vaak begin ik met wat foto’s van jullie baby veilig in jullie armen. Als hij/zij een beetje gewend is proberen we natuurlijk ook wat foto’s van jullie baby alleen te maken.
Jullie baby bepaald het ritme van de shoot. Als het nodig is om even de pauzeren vanwege een voeding of het verwisselen van een luier is dat geen enkel probleem.
Meestal maak ik tijdens een fotoshoot foto’s op een witte en op een zwarte achtergrond. Eventueel is het ook mogelijk om voor een blauwe of roze achtergrond te kiezen. Als jullie een ouder kind (of kinderen) hebben mogen zij natuurlijk gewoon mee. De fotoshoot duurt ongeveer een uur.

Na een fotoshoot ontvangen jullie:
• Vele tientallen foto’s in hoge resolutie (jullie kunnen ze dus zelf laten afdrukken/uitvergroten).
• Alle foto’s ook in het zwart/wit.

Tips:
• Neem meerdere kledingsets/rompers mee. Voordat je het weet zit er een vlek in kleding, dus dan is het handig om wat reserve mee te nemen.
• Kies een tijdstip waarop voor een shoot vlak na een voeding, dit geldt vooral voor jonge baby’s. Dat is meestal het moment waarop ze het meest wakker zijn.
• Neem wat leuke accessoires mee, zoals bijvoorbeeld een knuffeltje oid. Ik heb wat mandjes, schapenvel en kussen waar jullie kindje in of op kan liggen. Daarnaast heb ik ook een schommel waar hij of zij in kan zitten (voor de grotere baby’s). Verder heb ik een aantal gehaakte pakjes die jullie baby mag dragen. Uiteraard mogen jullie ook eigen accessoires meenemen.

Willen jullie nog meer informatie of contact met me opnemen? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier, dan laat ik snel wat van me horen. Uiteraard mogen jullie me ook direct bellen op 0624114352.