Zwangerschapsfotografie €65

Update 14-12-2020: Vanwege de huidige maatregelen rondom om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen is het momenteel niet mogelijk om afspraken in te plannen voor een fotoshoot in mijn fotostudio.

Als je zwanger bent weet je als geen ander hoe bijzonder deze fase is. Met veel plezier leg ik dit voor jullie vast met een fotoshoot in mijn professionele studio. Na jarenlange ervaring heb ik veel ideeën voor allerlei verschillende foto’s. Maar daarnaast vind ik het ook heel leuk als jullie eigen ideeën meenemen. Uiteraard zijn je partner en eventueel je kinderen van harte welkom om mee te komen bij de fotoshoot, want zij horen er natuurlijk ook bij! Veel fotoshoots worden gemaakt tussen ongeveer de 34e en de 36e week. Maar als jij het liever op een ander moment wil plannen is dat natuurlijk geen probleem.

Meestal maak ik tijdens een fotoshoot foto’s op een witte en op een zwarte achtergrond. Eventueel is het ook mogelijk om voor een blauwe of roze achtergrond te kiezen. De fotoshoot duurt ongeveer een uur.

Na de fotoshoot ontvangen jullie:
• Vele tientallen foto’s in hoge resolutie (jullie kunnen ze dus zelf laten afdrukken/uitvergroten).
• Alle foto’s ook in het zwart/wit.

Praktische tips:
• Neem verschillende kledingssets mee. Je kan zelf kiezen hoe je wordt gefotografeerd. In kleding, blote buik, lingerie enz. Uiteraard kun je verkleden tijdens de shoot.
• Qua kleuren kan bijna alles. Wel zou ik hele donkere shirts/tops afraden. De reden is dat de diepte weg valt waardoor de buik minder goed uitkomt op de foto’s. Bij de foto’s met de blote buik kan een donker topje trouwens wel weer heel goed!
• Strak zittende kleding zoals een spijkerbroek kunnen strepen achterlaten op je buik. Deze blijven soms tot een uur zichtbaar op je huid. Daarom is het verstandig om in een joggingbroek of jurkje te komen en je te verkleden vlak voor de shoot.
• Zelf heb ik meerdere accessoires liggen die jullie kunnen gebruiken tijdens de shoot, zoals doeken, muisjes, bellenblaas, bloemen, een maatband, verf en linten. Uiteraard in zowel roze als blauw. Daarnaast kunnen jullie allerlei andere accessoires meenemen van jullie kindje die jullie kunnen gebruiken. Je kan hierbij denken aan schoentjes, een rompertje, knuffeltje, het eerste setje kleding, sokjes, een echoplaatje etc.
• Als jullie een ouder kind meenemen in de peuter/kleuter leeftijd kan het verstandig zijn om wat speelgoed mee te nemen waar hij/zij zich vertrouwd mee voelt. Als het lukt maakt ik ook even wat foto’s van hem/haar alleen.
• Tijdens de zwangerschap is het natuurlijk mogelijk dat er striae op je huid ontstaat. Als jij ook graag foto’s met blote buik wilt maar net deze pech hebt hoef je je geen zorgen te maken. In de meeste gevallen kan ik striea, littekens en andere zichtbare oneffenheden wegwerken met photoshop. Klik hier voor een voorbeeldfoto waarbij ik forse striae heb verwijdert. Tijdens de fotoshoot overleg ik met jullie wat jullie bewerkt willen hebben.

Willen jullie nog meer informatie of contact met me opnemen? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier, dan laat ik snel wat van me horen. Uiteraard mogen jullie mij ook direct bellen op 0624114352.