De cattery

Wij kiezen er bewust voor om niet te veel katten te hebben. Al onze poezen wonen gewoon bij ons in huis en maken gebruik van onze normale woonvertrekken. Dit geldt natuurlijk ook voor de kittens die bij ons geboren worden.

Voor elke poes hebben wij meerdere slaapplekken in de woning die ze alleen kunnen gebruiken maar ook gezellig kunnen delen. Er zijn voldoende lekkere zonnige plekken aanwezig. En natuurlijk ontbreekt het hen niet aan het nodige speelmateriaal. Voor onze twee katers is er een aparte aangebouwde ruimte waar ze verblijven. Ze hebben daar uiteraard de mogelijkheid om gebruik te maken van een verwarmd binnenvertrek en een buitenren.

Kittens worden zoveel als maar mogelijk is gesocialiseerd. Ze worden in de woonkamer opgevoed. Zodra ze het nest verlaten, komen ze in de kamer terecht en maken kennis met alle andere aanwezige mensen, poezen en dieren. Ook aan bezoek moeten ze leren wennen.

Al onze kittens worden tijdig inge├źnt zodat een goede bescherming tegen ziekten ontstaat. Kittens die door ons worden verkocht gaan weg met een stamboom, het dierenpaspoort waarin de de dierenarts gegevens┬á over de gezondheid van de kittens aangeeft. Pas dertien weken na de geboorte mogen onze kittens ons verlaten en naar een nieuwe eigenaar toe. Het is denkbaar dat deze termijn in de nabije toekomst naar zestien weken gaat. Kittens moeten een gewicht hebben van 1 kg. Daar moet een wat kleiner ras als een Cornish Rex goed zijn of haar best voor doen.

  • Welkom!

    Welkom!