Onze klanten zeggen:

Ruim 13 jaar geleden is onze eerste Cornish Rex bij ons komen wonen. Ik wilde mijn dochter laten opgroeien met een huisdier maar door mijn heftige allergie voor heel veel bomen, planten, huisstofmijt en vooral paarden, konijnen, honden en katten was het moeilijk kiezen.
Eigenlijk had ik geen keuze.
Toch kwam ik uiteindelijk bij de Rex terecht op het internet en was het proberen waard dacht ik. Cattery gezocht, gelukkig eentje vlakbij in Drachten en goede afspraken gemaakt. Hele fijne en aardige mensen. We mochten een aantal dagen komen proefdraaien bij ze in huis met 2 honden en een flink aantal Rexen en dat ging, wonder boven wonder heel goed. Inmiddels helemaal verliefd op de Rex en eentje uitgezocht met de afspraak als het met mij thuis helemaal niet zou gaan, mocht hij terug en zouden zij een nieuw plekje voor hem zoeken, heel fijn.
Maar, jullie raden het natuurlijk al, Frodo is er nog steeds en hij heeft er door de jaren heen twee vriendjes bij gekregen. Dus drie rexen die ons leven zo gezellig maken, zo leuk. Maar ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat het bij mij niet altijd goed gaat qua allergie hoor maar het is te doen en ik heb het er voor over.
Vooral als ik een paar dagen weg ben geweest slaat het wel even toe, gesnotter, jeukende ogen en wat benauwd. Gelukkig helpt mijn medicatie altijd goed en is het onder controle te houden.
Maar een Cornisch Rex in huis is geweldig, fijn karakter, ondernemend en komt graag bij je knuffelen.
Gewoon proberen dus en goede afspraken maken mocht het niet goed gaan. Succes!

Dank je wel H.

PS: In uitzonderlijke gevallen nemen wij kittens terug. In de meeste gevallen, wat vrijwel nooit gebeurd, zijn aan het terughalen van kittens kosten verbonden.

  • Welkom!

    Welkom!